• Meiltä

  TV-Antennit ja tarvikkeet

  Meiltä kaikenlaiset TV antennit, mm. UHF, VHF, SAT, Vene antennit, Mokkula antennit ym..

  Kysy lisää!

  017 262 7009

 • Huollamme

  puhelimet ja tabletit

  Mikäli huoltoon toimitetun laitteen kustannukset nousevat liiaksi tai jostain muusta syystä laitetta ei huolleta, viallisen laitteen voi hakea MAKSUTTA takaisin tai jättää huollon purettavaksi ongelmajätteeseen.

  Soita meille!

  017 263 1577

 • Meiltä

  Aurinkopaneelit ja järjestelmät

  Olemme Eurosolarin jälleenmyyjä ja pystymme toimittamaan kaikenlaiset aurinkopaneelijärjestelmät, myös asennettuna. Meiltä räätälöidyt aurinkopaneelijärjestelmät tarpeesi mukaan, kysy tarjous!

  Kysy lisää!

  017 262 7009

 • Huollamme kaikenlaisen

  Elektroniikan!

  Huollamme Älypuhelimet, Tablet laitteet, Televisiot, Digiboksit (tallentavat ja ei tallentavat), Kodin AV, pelikonsolit (retrosta nykyaikaan) jne. erikoiselektroniikka.

  Soita meille!

  017 263 1577

 • Meiltä

  Kaikenlaiset komponentit

  Olemme Elfan jälleenmyyjä, joten saamme kaikkia yli 400 000 tuotetta rahtivapaasti liikkeeseemme.

  Kysy lisää!

  017 262 7009

 • Samsung

  Takuuhuolto!

  Olemme Samsungin TV ja digitallennin takuuhuolto, sekä puhelin ja tablettien takuuhuollon vastaanottopiste.

  Soita meille!

  017 263 1577

ET-Huolto Myymälä

Myymälä

Myymälästämme löydät suuren määrän erilaisia tuotteita, esimerkiksi seuraavista gategorioista
Elektroniikka:
Mittalaitteet, työkalut, työkaluakut, liittimet, kaapelit, komponentit, akut, paristot, erikoisparistot, rakennussarjat, L.E.D. valot ja letkut.
Kodintekniikka:
Aurinkosähköjärjestelmät, tv:t (12v), digiboxit (12v), välijohdot, kaukosäätimet, antennit, antennitarvikkeet, tietokonekaapelit.

Ja paljon muuta! Myymälässämme valmiina yli 5000 yleisintä tuotetta, joten jos satut tarvitsemaan jotain mitä ei muualta löydy, käväise päiväkahvilla ja selvitämme sinulle tarvitsemasi tuotteen saatavuuden.

Valikoimamme koostuu laadukkaista tuotteista ja tunnetuimmista merkeistä. Huikeaan suureen valikoimiimme kuuluvat tuotteet ovat varastossamme n. kahden työpäivän viiveellä ilman asiakkaille aiheutuvia lisäkustannuksia, rahtivapaasti! Joten tilaaminen liikkeeseen kannattaa! Tarvitset sitten yhden pienen vastuksen tai suuren invertterin, se hoituu liikkeeseemme kahteen arkipäivään ilman mitään ylimääräisiä kustannuksia. Tilatessa Elfa:n tuoteluettelosta tuotteita rahtivapaasti myymäläämme soita meille ja ilmoita 7 numeroinen Elfa:n tuotekoodi tai vastaavasti lähetä tuotteiden koodit Elfa-tilaus lomakkeellamme, tai suoraan sähköpostiin. Tuotenumeron löydät Elfan tuotesivulta: Esimerkki kuinka löydät tuotenumeron.
Voit myös halutessa tulla paikan päälle kertomaan tuotteiden koodit. Otamme kaikki tilaukset nimellä ja soitamme kun tuote on saapunut myymäläämme. Elfa:n luettelon näet seuraavasta linkistä: Elfa. Tai voit suoraan hakea sivulta käyttämällä vasemmalta sivupalkista löytyvää hakukenttää.